Home » Nieuws » Rabo AZ Foodtour digitaal afgesloten

Rabo AZ Foodtour digitaal afgesloten

24-06-2020

ALKMAAR- Tijdens de Rabo AZ Foodtour duiken leerlingen in thema’s als gezond eten, voedselverspilling, etiketten lezen en sportvoeding. Deze editie deden we dat noodgedwongen net even anders: niet fysiek, maar digitaal.

Via een live-verbinding brachten een aantal AZ-spelers, waaronder Jonas Svensson, Oussama Idrissi en Ferdy Druijf, een bezoek aan kinderen uit groep 7 en 8. Zij konden allerlei vragen stellen aan hun AZ-helden. Vlogger Timo was erbij en legde het op beeld vast.

Inschrijven Rabo AZ Foodtour 2020-2021

Lijkt het jouw klas leuk om alles te leren over gezonde voeding? De Rabo AZ Foodtour is volgend jaar namelijk weer terug met een nieuwe editie. Schrijf je snel in via www.raboazfoodtour.nl

Unieke samenwerking

Vier Noord-Hollandse Rabobanken ontwikkelden de Rabo AZ Foodtour samen met AZ Alkmaar en Greenport Noord-Holland Noord. Begin 2019 sloten de zes gemeenten van JOGG- regio Noord-Holland en GGD Hollands Noorden zich aan. De Rabo AZ Foodtour is een vervolg op het succesvolle lesprogramma ‘Rabo AZ Voetbaltoer’ waar tussen 2012 en 2018 circa 15.000 kinderen van groep 7/8 in Noord-Holland aan hebben deelgenomen.


« terug naar het overzicht


Rabo AZ Foodtour